Despre mine

 

Salut! Eu sunt Albert,

M-am nascut in Braila, insa in ultimii 8 ani Bucuresti a devenit “acasa”. Sunt un fotograf care este indragostit de fotografie si care iubeste tot ce tine de ea. Apreciez oamenii pe care ii intalnesc, locurile pe care le vizitez, orele petrecute si spontaneitatea fiecarei sedinte foto.

Apreciez realitatea vietii de zi cu zi, frumusetea trecatoare dintre momente si incerc sa ma raportez la asta cu fiecare fotografie pe care o fac. Vreau ca cei care vad fotografiile mele sa perceapa familiaritatea cu situatiile, emotiile si energia atat de mult incat sa se intrebe daca nu cumva se uita la o imagine a unei persoane cunoscute.

Am absolvit cursurile Scolii de Fotografie a CPPC (Centrul de Pregatire Profesionala in Cultura) din cadrul Institutului National pentru Cercetare si Formare Culturala aflat în subordinea Ministerului Culturii, in anul 2013.

FacebookInstagram 

 

Publicatii

Vice Romania, VSCO, Culture Trip, Feature Shoot


Multumesc ca ati vazut lumea prin ochii mei – sper ca va bucurati de site-ul meu si de munca pe care o fac. Aveti ceva pentru mine? Tinem legatura.

Theme — Timber
Copyright 2013-2017 Vrabiuta Albert Adrian
Back to top